lauantai 30. lokakuuta 2010

Kierroksen 43 tulokset

Oikearivi:
1 Blackburn - Chelsea 2
2 1-2
2 Arsenal - West Ham 1
1 1-0
3 Wolverhampton - Manchester City 2 1 2-1
4 Fulham - Wigan 1(x)
1 2-0
5 Everton - Stoke 1
1 1-0
6 Middlesbrough - Bristol City x(2) 2 1-2
7 Derby - Watford 1
1 4-1
8 Sheffield U - Coventry x
2 0-1
9 Queens PR - Burnley 1 x 1-1
10 Ipswich - Millwall 2
1 2-0
11 Portsmouth - Nottingham 1
1 2-1
12 Cardiff City - Norwich 1(x)
1 3-1
13 Reading - Doncaster 1
1 4-3

Nyt kierroksella 43 vakioveikkauksessa oli todella helppo rivi. Ainoastaan yksi yllätys kohteessa 3, jossa ennakolta kierroksen kolmanneksi varmin kohde petti täysin. Manchester Cityn tappio tarkoittaa todennäköisesti sitä, että 13 oikein tuloksille tulee edes jotain rahaa. Kymmenen oikein tuloksen pelanneet tuskin saavat mitään tältä kierrokselta. Itse pelasin tällä kierroksella kaksi haravaa, joista toisessa pitäisi olla minimissään 10 oikein ja toisessa vähintään 11 oikein. Tuolla paremmin menneellä saan todennäköisesti joitakin euroja mutta joudun vielä jännittämään tässä ennen voitonjakoa, että jääkö tämä kierros miinukselle vai pääsenkö plussa puolelle.

Pienoinen yllätys itselleni oli kohde 10, jossa olisin odottanut Millwallilta parempaa peliä enkä ainakaan kahdella maalilla häviämistä. Tuossa Manchester Cityn tappiossa kiinnittää huomiota se, että joukkue teki ainoan maalinsa rangaistuspotkusta. Todella lähellä oli myös tilanne, että kaikki kolme ekaa kohdetta olisivat pettäneet! Arsenal teki voittomaalinsa vain 2 minuuttia ennen pelin loppua. Chelsea oli pelin alussa hätää kärsimässä, koska Blackburn meni alussa 1-0 johtoon ja Chelsean voittomaali syntyi vasta kuusi minuuttia ennen loppua.

Kierrokselta ei puuttunut jännitystä myöskään Championshipliigan osalta, missä Reading nousi 1-3 tappioasemasta 4-3 voittoon tehden voittomaalin viime minuuteilla. Kierroksen hienoista esityksistä ottaisin esille kolme ottelua. Cardiff City pelasi erittäin vahvan pelin kaataen Norwichin 3-1 kotonaan. Kohteessa 6 Middlesbrough aloitti maalitehtailun mutta Bristol City nousi hienoon 1-2 vierasvoittoon. Portsmouth jatkoi hienoa voittoputkeaan voittamalla Nottinghamin 2-1.

2 kommenttia:

  1. Käyttämäsi "Championshipliiga" saa aina naurahtamaan. Kun Valjustakin käytät sen suomennettua nimeä "Valioliiga", niin mikset Championshipistä voi käyttää ihan vain "Mestaruussarja".

    Itselläni kierroksella 43 järjestelmä toi 11 oikein. Kohteet 3 ja 8 haistelin väärin.

    VastaaPoista
  2. Tuo Championshipliiga väännös syntyi kiireessä ja sen jälkeen siitä tuli tapa. Kun kirjoitin jotain tekstiä, jossa tuo sana tuli vastaan ensimmäistä kertaa, niin en muistanut mitä suomennosta liigan nimestä käytettiin. Silloin ei ollut aikaa alata selvitteleen asiaa, niin tuo väärä termi jäi käyttöön sen vuoksi. Pitää jatkossa yrittää muistaa tuo oikea termi. :)

    Hienon tuloksen sait järjestelmällä. Omalla kohdallani paremmin mennyt harava jäi siihen minimiin (11), jota ennakoin jo tekstissä.

    VastaaPoista