torstai 4. marraskuuta 2010

Vakiovihjeet kierrokselle 44

Vihjerivi:
1 Manchester U - Wolverhampton 1
2 Fulham - Aston Villa 1
3 Blackpool - Everton 2
4 Birmingham - West Ham x(1)
5 Blackburn - Wigan 1
6 Sunderland - Stoke 1
7 Middlesbrough - Crystal Palace x(2)
8 Coventry - Leeds 1
9 Doncaster - Millwall 1
10 Sheffield U - Ipswich x
11 Watford - Nottingham x(1)
12 Norwich - Burnley x
13 Queens PR - Reading 1

Vakioveikkauksen kierroksen 44 vihjerivi näyttää vahvasti kotivoittoiselta. Vierasvoittoa odotan ainoastaan kohteesta 3. Toisaalta useampikaan vierasvoitto erityisesti loppupään kohteista ei olisi suuri yllätys. Tästä kierroksesta voi tulla mukavan rahakas, jos kotivoittoja ei tule liikaa. Pahimmassa tapauksesaa kierroksesta voi tulla veikkaajan näkökannalta tylsä ja lopullisesta rivistä voi löytyä jopa kymmenen ykköstä.

Lähden varmistamaan kohteet 4, 7 ja 11. Kohteen 4 varmistan ykkösellä, koska Birmingham on esittänyt välillä vahvoja otteita. Toisaalta West Hamilla on vahva puollustus, jonka läpi ei mennä helposti. Tämän vuoksi lähden ensisijaisesti hakemaan tasapeliä. Kohde 7 on hieman ongelmallinen peli, joka voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Risti vaikuttaa todennäköisimmältä mutta, jos Crystalilla on hyvä päivä, niin pitäisin vierasvoittoa myös mahdollisena. Kohteessa 11 lähden myös hakemaan tasapeliä, koska Watfordin viime pelit eivät ole sujuneet erityisen hyvin. Mikäli Watford astelee kentälle itsevarmasti, niin tällöin kotijoukkue kyllä tulee korjaamaan koko potin.

Tämän kierroksen varmat kohteet ovat haastavia poimintoja. Ensimmäisenä varmana pitäisin kohdetta 1, koska tasoero joukkueiden välillä on selkeä. Wolverhampton on tosin esittänyt yllättävän vahvoja otteita viime peleissä. Viikko sitten Manchester City kaatui 2-1 ja tätä ennen tuli täpärä 3-2 tappio Manchester Unitedille cupissa. Noista Wolvesin esityksistä huolimatta pidän Manchester Unitedia varmana, koska joukkue on kaatanut jo pari viikkoa sitten wolvesin ja tulee kaatamaan nytkin mutta suuremmin numeroin eli vastuksen aliarviointi on epätodennäköistä. Toiseksi varmaksi asettaisin kohteen 5, jossa pitäisin kotijoukkueen voittoa selvästi todennäköisempänä. Wiganin esitykset ovat olleet varsin heikkoja viime peleissä toisin kuin Blackburnin, joka on pelannut varsin lupaavan näköistä jalkapalloa. Kolmanneksi varmaksi valitsen kohteen 8, jossa en usko Coventryllä olevan suurtakaan ongelmaa Leedsin kaatamisessa.

Muutamia huomion arvoisia poimintoja ovat kohteet 3 ja 13. Blackpoolin pelit ovat olleet kauden aikana yllättävän poukkoilevia. Välillä lopputuloksena on yllättävä vierasvoitto ja välillä tappio. Joukkue ei ole saanut hyvää vaihdetta päälle vaan etenee nykien voimakkaasti. Tällä kierroksella tappio on erittäin todennäköinen, mikäli merkit pitävät paikkansa. Kohteessa 13 Queens PR kohtaa Readingin. Queens PR on pelannut neljä viimeisintä peliään tasan ja tuon putken jatkuminen on hyvin epätodennäköistä. Tällä kierroksella Queens PR joko voittaa tai häviää. Kyse on aika pitkälti siitä lähteekö QPR:n kone käyntiin vai ei. Readingin viime pelit ovat päättyneet suurin numeroin joko voitoksi tai tappioksi ja sijoitus liigassa on noussut tasaisesti. Jos tässä pelissä nähdään paljon maaleja, niin ne tulevat QPR:n tekemänä. On olemassa myös mahdollisuus, että Reading korjaa tämän ottelun pistepotin. Se tosin kertoisi enemmän siitä, että QPR:n peli on odotettua pahemmin hukassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti