keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Vakiovihjeet kierrokselle 40

Kierroksen 40 vihjerivi:
1 Sheffield W - Leyton Orient 1
2 Southampton - Tranmere 1(x)
3 Plymounth - Charlton x
4 Carlisle - Notts Co 1
5 Hartlepool - Peterborough 2
6 Walsall - Exeter 2
7 Colchester - Huddersfield 1
8 MK Dons - Dag-Red 1(x)
9 Rochdale - Yeovil 1
10 Brentford - Oldham x
11 Rotherham - Stevenage x
12 Crewe - Torquay 1
13 Bury - Accrington x(2)

Kierros 40 tulee olemaan haastava, koska ottelulistalta puuttuvat Valioliigan ja Championshipliigan ottelut. Ykkösliiga ja kakkosliiga ovat vieraita suurimmalle osalle veikkaajista, joten se tarjoaa hyvät mahdollisuudet rahakkaaseen kierrokseen. Tämän kierroksen rivistä näyttää tulevan vahvasti ykkösvoittoinen. Onnistuin poimimaan ainoastaan kaksi varmaa kakkosta, jotka löytyvät kohteista 5 Peterborough ja kohteesta 6 Exeter. Lisäksi varmistan kohteen 13 kakkosella, koska Accrington Stanleyn hyvä meno saattaa hyvinkin jatkua tänä viikonloppuna. Viime pelissä Accrington kaatoi Gillinghamin runsasmaalisessa ottelussa 7-4.

Kohteen 2 olen varmistanut ristillä, koska Southampton joutuu tekemään tosissaan töitä viedäkseen koko pistepotin Tranmereltä. Toisen ristivarmistuksen laitoin kohteeseen 8, koska uskon sen tarvitsevan kipeimmin varmisteluja lopuista kohteista. Alemmissa divisioonissa yllätykset ovat enemmän sääntö kuin poikkeus, joten useampaakin kohdetta voisi varmistella.

Tämän viikon varmat kohteet ovat kohde 1 Sheffield W, kohde 4 Carlisle ja kohde 12 Crewe. Sheffield on selvästi Leytonia tasokkaampi joukkue, vaikka Sheffieldin pelit eivät ole parhaalla mahdollisella tavalla menneetkään. Torquayin kausi alkoi hyvin mutta sen jälkeen on ollutkin pelkkää alamäkeä. Viimeksi eilen Torquay hävisi Swindonille 2-0.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti