sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Kuinka kehittyä veikkaajana, osa 1/2

Vakiota voi veikata pelkällä tuurilla tai käyttää mukana myös taitoa. Jos veikkaat pelkällä tuurilla, niin sinulla on 1 suhde 1 594 323 todennäköisyys voittaa täysiosuma eli 0,00006 prosentin todennäköisyys saada 13 oikein. Todennäköisyyttä voittaa täysosuma on mahdollista laskea merkittävästi taidolla ja kokemuksella, jotka ovat hyvän veikkaajan tärkeimmät ominaisuudet. Tärkeää on myös toimia tunteettomasti.

Taitava veikkaaja pystyy rajaamaan kaikkein epätodennäköisimmät vaihtoehdot pois, jolloin todennäköisyys voittaa vakiossa kasvaa merkittävästi. Hyvä veikkaaja pystyy pääsemään rahasijoille lähes joka toinen viikko ja haravan avulla lähes joka viikko, kun puhutaan noin 30 euron tasoisista järjestelmistä. Kenestä tahansa voi kehittyä hyvä veikkaaja, jos viitsii nähdä hieman vaivaa sen eteen.

Hyvän veikkaajan kolme tärkeintä ominaisuutta ovat siis kokemus, taito ja tunteettomuus. Tunteettomuus on tärkeää, että pystyy suhtautumaan jokaiseen joukkueeseen ja peliin neutraalisti. Tämä saattaa tuottaa ongelmia henkilöille, joilla on taipumusta fanitukseen. Tunnistat itsesi tästä fanitustyypistä esimerkiksi siitä, jos asuntosi on sisustettu jonkin joukkueen väreihin tai veikkaat aina tietyn joukkueen voiton puolesta. Mikäli näin on, niin sinun kannattaa välttää kohteen veikkaamista varmana ja etsiä varmat muista kohteista.

Taitoa pystyy kehittämään verrattain helposti pienellä työllä. Parhaina apuvälineinä taidon kehittämisessä ovat kirjat. Valitettavasti en tunne alaan liittyvää suomenkielistä kirjallisuutta mutta jos joku sattuu tietämään joitain hyviä kirjoja, niin voit laittaa niiden nimiä tai suosituksia kommentteihin! Itse olen lukenut neljä englanninkielistä urheiluvedonlyöntiin liittyvää kirjaa. Viimeisimmän noista kirjoista luin viime keväänä. Kirja oli mielestäni eritäin hyvä ja voin suositella sen lukemista. Kirjan nimi on Simple Soccer: an easy soccer betting strategy with a positive expected return ja kyseinen kirja löytyy myös alalaidan Amazon-palkista. Laitoin palkkiin myös muita sisällysluettelon mukaan kiinnostavilta ja hyviltä vaikuttavia kirjoja.

Jatkan tästä aiheesta kirjoittamista myöhemmin, jolloin annan muun muassa vinkkejä taidon sovittamisesta käytäntöön ja siihen kuinka pystyt hankkimaan kokemusta nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti