torstai 28. lokakuuta 2010

Vakiovihjeet kierrokselle 43

Vihjerivi:
1 Blackburn - Chelsea 2
2 Arsenal - West Ham 1
3 Wolverhampton - Manchester City 2
4 Fulham - Wigan 1(x)
5 Everton - Stoke 1
6 Middlesbrough - Bristol City x(2)
7 Derby - Watford 1
8 Sheffield U - Coventry x
9 Queens PR - Burnley 1
10 Ipswich - Millwall 2
11 Portsmouth - Nottingham 1
12 Cardiff City - Norwich 1(x)
13 Reading - Doncaster 1

Tällä kertaa vakioveikkauksessa on varsin mielenkiintoinen kierros. Valioliigan kohteet ovat varsin helppoja veikattavia ellei suurempia yllätyksiä tule vastaan. Championshipliiga sitä vastoin tarjoaa suuria haasteita ja päänvaivaa kerrakseen.

Tämän kierroksen varmistukset olen asettanut kohteisiin 4, 6 ja 12. Kohteessa 4 Fulham on vahvempi mutta viimeistelyssä on ollut varsin paljon toivomisen varaa viime peleissä, joten pisteet voivat mennä jakoonkin. Kohde 6 on erittäin vaikea veikattava monestakin syystä. Middlesbroughilla on ollut jo viikon ajan uusi valmentaja, jonka positiivinen vaikutus saattaa näkyä tässä pelissä. Bristol City on tällä hetkellä sarjajumbona mutta pelannut viime pelinsä erittäin vahvasti. Viime viikolla Bristol pelasi sarjaykköstä QPR:ää vastaa 1-1 tasapelin. Jamie Mackie (QPR:n pelaaja, joka on myös joukkueensa "maalitykki") sanoi ottelun jälkeen Bristolin olleen toistaiseksi tämän kauden kovin vastus. Tämä kommetti kuvaa varsin hyvin sitä kuinka vaikea Championshipliiga on tällä kaudella veikkaajille. Kolmannen varmistuksen laitan kohteeseen 12, joka on Championshipliigan kärkipään taistoja. Cardiff City on esittänyt vahvoja otteita viime peleissään ja tulee lähtemään lauantain peliin hienoisena suosikkina. Norwich on pelannut kohtuullisesti viime pelinsä muttei mielestäni ole yltänyt omalle tasolleen. Jos Norwichilla on lauantaina hyvä päivä, niin pisteet tullaan tasaamaan muutoin vierailija jää ilman pisteitä.

Tämän viikon varmat löytyvät pääasiassa Valioliigan otteluista, joista asettaisin varmoiksi kaksi ensimmäistä. Chelsealla pitäisi olla edessään helppo tehtävä Blackburnin lyömisessä. West Ham meni tiistaina hienosti jatkoon Carling Cupissa mutta tulee kärsimään tappion Arsenalin käsittelyssä ensi lauantaina. Kolmanneksi varmaksi asetan hieman tylsästi kohteen kolme, jossa Manchester Cityn vierasvoiton todennäköisyys on erittäin suuri.

Muita kohteita, joihin kiinnittäisin huomiota ovat kohteet 11 ja 13. Portsmouthilla on tällä hetkellä päällä hyvä flow eli joukkue on esittänyt hienoja otteita ja mieliala on korkealla. Jos joukkue jatkaa vielä samalla otteella, niin viikonloppuna Nottingham Forest tulee kaatumaan. Nottinghamia on vaivannut sama asia kuin montaa muutakin joukkuetta Championshipliigassa tällä kaudella eli pelit ovat yllättävästi ailahdelleet. Portsmouthilla ei siis tule olemaan helppo peli edessään, jos Nottingham sattuu tulemaan kentälle vahvana. Viimeisessä kohteessa Readingilla pitäisi olla helpohko voitto edessään mutta joukkueen peli on ollut täysin kadoksissa välillä, mikä tulee luomaan lisä jännitystä otteluun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti