keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Vakiovihjeet kierrokselle 42

Vihjerivi:
1 Wigan - Bolton 2(x)
2 Sunderland - Aston Villa x(2)
3 Chelsea - Wolverhampton 1
4 Birmingham - Blackpool x
5 West Bromwich - Fullham 1
6 Norwich - Middlesbrough 1
7 Millwall - Derby 2
8 Watford - Scunthorp 1
9 Burnley - Reading 1(x)
10 Hull - Portsmouth x
11 Nottingham - Ipswich 1
12 Swansea - Leicester 1
13 Coventry - Barnsley 1

Tällä kierroksella vakioveikkauksessa löytyy haastavien kohteiden lisäksi myös varmoja kohteita. Se jää nähtäväksi löytyykö haastavia kohteita sen verran, että kymmenellä oikein saa rahaa. Kaksi tällä kierroksella eniten pään vaivaa tuottanutta kohdetta ovat kohde 4 ja kohde 10. Birmingham ei ole tällä kaudella kyennyt tasoon, jota olisin siltä odottanut ja peli on ollut vaihtelevaa. Blackpool on sen sijaan pelannyt yllättävänkin hyvin välillä. Tässä kohteessa kaikki merkit ovat mahdollisia. Kohteessa 10 Hull on kovan paikan edessä. Hullin peli on ailahdellut paljon tämän kauden aikana ja Portsmouth näyttää saaneen mukavan putken päälleen. Mikäli Portsmouthin hyvä meno jatkuu, niin pisteet lähtevät vierailijoille muutoin uskoisin, että pisteet tullaan tasaamaan eli risti tähän kohteeseen.

Tämän viikon varmistukset menevät kohteisiin 1, 2 ja 9. Bolton on pelannut vahvasti ja lähtee suosikkina peliin mutta ottelusta tuskin tulee helppo ja risti varmistukseksi on paikallaan. Sunderland ei hevin suostu häviämään ja on pelannut tällä kaudella jo 6 peliä tasan. Onkin todennäköistä, että tälläkin viikolla päädytään tasapeliin, vaikka Aston Villa on hieman vahvempi joukkueena. Varmistetaan tämä kohde silti kakkosella siltä varalta, että Aston Villa saa yhden maalin enemmän kuin Sunderland. Viimeinen varmistus menee kohteeseen 10. Burnley on tehnyt viime peleissään hienoa jälkeä mutta Readingia ei sovi silti aliarvioida, joten risti varmistukseksi.

Tällä viikolla varmojen etsiminen ei ole yhtä työlästä kuin aikaisemmilla viikoilla, joten olen kerännyt kolme kohdetta varmoiksi. Listan varmin kohde löytyy numerolla 3 eli Chelsealle pitäisi olla tarjolla suhteellisen helppot pisteet lauantain pelistä. Kohteessa 6 Norwichilla näyttäisi olevan helppo työ kerätä koko pistepotti, koska Middlesbrough ei ole onnistunut saamaan tällä kaudella pelistä oikein kiinni ja pettymys on seurannut toistaan kuten tulee tapahtumaan myös tällä viikolla. Kolmanneksi varmaksi kohteeksi asettaisin kohteen numero 12. Swansea on esittänyt vahvoja otteita viime peleissään ja uskoisin, että joukkue tulee ottamaan kotivoiton, vaikka Leicester ei olekaan helppo vastus.

5 kommenttia:

  1. hienoa! tää blogi menee seurantaan! Peli onnea!

    VastaaPoista
  2. aika monelta eri foorumilta löyty juuri liittynyt käyttäjä, yksi viesti lähetettynä jossa vaivihkaa sivulauseessa mainostettiin tätä sivustoa.. keep on going

    VastaaPoista
  3. Kiitokset kommenteista kummallekin!

    Se on hienoa, että sana leviää ja lukijoita tulee lisää :)

    VastaaPoista
  4. Joo upeat sivut

    Joko tulee vihjeet FA cup vakioon

    VastaaPoista
  5. Kiitokset palautteesta.

    FA Cupin vihjeet on julkaistu hetki sitten. Ensi viikon rivin pyrin julkaisemaan vaihteeksi jo alkuviikosta.

    VastaaPoista