lauantai 23. lokakuuta 2010

Kierroksen 42 tulokset

Oikearivi:
1 Wigan - Bolton 2(x)
x 1-1
2 Sunderland - Aston Villa x(2)
1 1-0
3 Chelsea - Wolverhampton 1 1 2-0
4 Birmingham - Blackpool x
1 2-0
5 West Bromwich - Fullham 1
1 2-1
6 Norwich - Middlesbrough 1 1 1-0
7 Millwall - Derby 2
1 2-0
8 Watford - Scunthorp 1
2 0-2
9 Burnley - Reading 1(x) 2 0-4
10 Hull - Portsmouth x
2 1-2
11 Nottingham - Ipswich 1
1 2-0
12 Swansea - Leicester 1
1 2-0
13 Coventry - Barnsley 1
1 3-0

Vakioveikkauksen rivi oli tällä kierroksella poikkeuksellinen, koska rivissä on vain yksi risti. Ykkösiä löytyy peräti yhdeksän kappaletta ja kakkosia kolme, joista yhtäkään ei voinut pitää varmana ennakolta. Rivi vaikuttaa lähemmin tarkasteltuna helpolta ja voi olla, että kymmenen oikein tuloksella ei saa mitään tällä kierroksella. Nuo kierroksen kakkoset tosin saattavat aiheuttaa sen, että 13 oikein tuloksella voi saada ihan kohtuullisesti, vaikka kympeillä ei saisi mitään.

 Kierroksen yllätyksistä vastasivat Reading voittamalla vieraissa Burnleyn 4-0 ja Scunthorp voittamalla vieraissa Watfordin 2-0. Burnleyn pelit ovat ailahdelleet hieman tällä kaudella ja tänään oli vaihteeksi  peli hukassa täysin ja Reading kiitti takoen huimat neljä maalia. Watford tuotti todennäköisesti suurelle osalle veikkaajista harmaita hiuksia ainakin sitä oli veikattu sen verran runsaasti. Nyt kävi samoin kuin jo yli kymmenen vuotta sitten eli Watford pettää juuri silloin, kun sitä vähiten odotetaan, joten mikään ei näytä muuttuneen niistä ajoista. :) Pienoiseksi yllätykseksi voi laskea myös Aston Villan tappion Sunderlandia vastaan. Coventry voitti myös pelinsä selkeämmin kuin olin odottanut tehden kolme maalia Barnsleytä enemmän.

 Mikä hienointa, niin kaikki varmat pitivät jälleen tällä kierroksella. Chelsea voitti selkeästi 2-0 Wolverhamptonin, Norwich kaatoi varmalla pelillä Middlesbroughn 1-0 ja Swansea puhtaasti 2-0 voitto Leicesteristä. Omassa haravassani varmat pitivät tällä kierroksella mutta yksi osittain vaihdeltu meni pieleen, joten saa nähdä paljonko tulee vai tuleeko mitään. Vihjerivin osalta kierros olisi voinut mennä paremminkin ja yhdeksän oikein tavoite taso ei täyttynyt tällä kierroksella.

Jos hakee jotain muuta merkille pantavaa, niin Portsmouthin vieras voitto Hullia vastaan kannattaa huomioida. Portsmouth pelasi jälleen hienosti ja keräsi koko pistepotin 2-1 voitollaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti