lauantai 2. lokakuuta 2010

Vakiovihjeet kierrokselle 39

Vihjerivi

1 Tottenham - Aston Villa x
2 Sunderland - Manchester U 2
3 Stoke - Blackburn 1(x)
4 West Ham - Fulham x
5 West Bromwich - Bolton 1
6 Birmingham - Everton x
7 Crystal P - QPR 2
8 Millwall - Burnley 1
9 Ipswich - Leeds 1
10 Sheffield U - Watford (1)2
11 Doncaster - Nottingham x(2)
12 Barnsley - Cardiff 2
13 Hull - Coventry 1

Täydennän perusriviä kolmella merkillä kohteissa 3, 10 ja 11. Kolmannessa kohteessa Blackburn saa hyvällä pelilla aikaan tasapelin, joten tämä kohde kannattaa varmistaa ristillä.

Sheffield U:n ja Watfordin kohtaaminen kohteessa 10 tuottaa tällä viikolla eniten päänvaivaa. Sheffield U on yleisesti ottaen selvästi vahvempi joukkue kalustoltaan kuin Watford mutta Sheffieldin pelit eivät ole sujuneet kovinkaan häävisti ja joukkue kärsii lisäksi luokkaantumisista, joten Watfordilla on loistava paikka viedä pisteet kotiin. Watfordin pelit ovat kuitenkin olleet hyvin ailahtelevia joten kaikki merkit ovat mahdollisia. Tässä pelissä kuitenkin todennäköisesti löydetään voittaja, joten merkit ovat 1 ja 2.

Kolmannen varmistuksen laitan kohteeseen 11. Ristillä lähdetään liikkeelle, koska Nottingham on Doncasteriin nähden sen verran vahvempi joukkue. Hyvällä pelillä Nottingham korjaa kokopotin, minkä vuoksi laitetaan varmistukseksi merkki 2.

Tällä kierroksella varmat kohteet ovat vähissä. Pystyn nostamaan varmoina esille vain kaksi kohdetta, jotka ovat Manchester Unitedin voitto Sunderlandista (kohde 2) ja Queens PR:n voitto Crystal Palacesta (kohde 7).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti