tiistai 12. lokakuuta 2010

Vakiovihjeet kierrokselle 41

Kierroksen 41 vihjerivi:
1 Manchester U - West Bromwich x
2 Bolton - Stoke 1
3 Fulham - Tottenham 2(x)
4 Newcastle - Wigan 2(1)
5 Wolverhampton - West Ham 2
6 Arsenal - Birmingham 1
7 Portsmouth - Watford 2(x)
8 Ipswich - Coventry 1
9 Leicester - Hull x
10 Queens PR - Norwich 1
11 Reading - Swansea x
12 Derby - Preston 1
13 Sheffield U - Burnley x

Taas vaihteeksi vakiossa on tiedossa haastava ottelulista, josta varmoja kohteita on vaikea nimetä. Moni ottelupari on tällä viikolla peräkkäin sarjataulukossa tai lähes tasapisteissä. Perusrivissäni on varmistukset kohteissa 3, 4 ja 7. Fulham ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä kertaakaan mutta tällä kierroksella niin voi käydä, jos Tottenhamin peli kulkee muutoin pisteet tasataan. Kohde 4 on tyypillinen joko tai peli. Ennakolta Wigan vaikuttaisi vahvemmalta mutta Newcastlen peli on ollut varsin ailahtelevaa. Jos Newcastlen peli luistaa lauantaina, niin pisteet lähtevät kotiin muutoin Wigan korjaa potin. Kohteessa 7 Watford on pienoinen suosikki mutta on myös hyvin mahdollista, että pisteet tasataan.

Mikäli yllätyksiä halutaan hakea, niin Old Traffordilla tullaan näkemään erittäin mielenkiintoinen peli viikonloppuna. Manchester United ei ole loistanut vielä tällä kaudella muttei ole hävinnytkään yhtään ottelua. West Bromwichilla on takanaan viime pelistä hienoja tuloksia muun muassa voitot Manchester Citystä ja Arsenalista. Todennäköisesti suurin osa veikkaajista tulee veikkaamaan ykköstä mutta mielestäni risti on ihan mahdollinen vaihtoehto eikä kakkonenkaan olisi mikään suuri yllätys.

Kierroksen kaksi varminta kohdetta ovat Arsenal kohteessa 6 ja toisena Bolton kohteessa 2. Championshipliigassa varmimmaksi kohteeksi nostaisin kohteen 12.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti