12 Norwich - Burnley x
x 2-2
13 Queens PR - Reading 1
1 3-1

Vakiossa oli kierroksella 44 helpohko rivi, jossa oli vain yksi suurempi yllätys. Kierroksen yllätyksestä vastasi Leeds, joka voitti vieraissa Coventryn 3-2. Vaikka rivissä ei juuri yllätyksiä ollut, niin silti kymmenen oikein tuloksellakin saa muutaman euron. Itse pelasin tällä kierroksella kaksi pienehköä haravaa, joissa kummassakin Coventry oli varmana ja tietenkin juuri se meni väärin. Toisella noista haravista saattaa tulla jotain, koska siinä muut kohdat olivat oikein.

Kierroksen viimeinen minuutti oli varsin jännittävä, koska peräti kolmen pelin merkki vaihtui juuri ennen loppua. Wolverhampton meinasi järjestää hienoisen yllätyksen ja pelata tasan Manchester Unitedin kanssa. ManU teki kuitenkin viimeisellä minuutilla voittomaalin 2-1. Toinen viime minuutin maali nähtiin kohteessa 2, jossa Fulham tasoitti pelin viime hetkillä, kun pelikellossa oli 90 minuuttia. Kolmas viimeisen minuutin maali tuli kohteessa 11, jossa Norwich tasoitti pelin juuri ennen loppuvihellystä.

Kohteessa 7 Crystal Palace aloitti tekemällä johtomaalin mutta myöhemmin Middlesbrough nousi tasoisin ja teki voittomaalin. Tämä viimein tullut voitto saattaa olla kauan odotettu käännös Middlesbrough peleissä ja tämä kannattaa muistaa tulevilla kierroksilla. Kohteessa 13 Queens PR viimein katkaisi neljän pelin mittaisen tasapelien sarjan, kuten olin ennakoinut. Lisäksi voitto tuli runsasmaalisessa pelissä, jossa Reading hävisi 3-1.