perjantai 19. marraskuuta 2010

Vakiovihjeet kierrokselle 46

Vihjerivi:
1 Bolton - Newcastle x(1)
2 Birmingham - Chelsea 2
3 Manchester U - Wigan 1
4 West Bromwich - Stoke 2(x)
5 Blackpool - Wolverhampton x
6 Norwich - Leeds 1
7 Middlesbrough - Millwall x
8 Derby - Scunthorp 1
9 Queens PR - Preston 1
10 Hull - Ipswich 2
11 Coventry - Burnley x
12 Doncaster - Swansea x(2)
13 Cardiff - Nottingham 1

Kierroksesta 46 näyttäisi tulevan kohtuullisen haastava kierros, jolloin kymmenen oikein tuloksillekin pitäisi riittää jaettavaa. Tällä kierroksella päädyin varmistamaan kohteet 1, 4 ja 12. Boltonin ja Newcastlen kohtaamisesta näyttäisi tulevan varsin tasainen, joten lähden liikkeelle ristillä ja varmistan ykkösellä. Myös kohde 4 vaikuttaa tasaiselta, vaikka viime pelien perusteella Stoke olisi hieman niskan päällä. Kohteessa 12 kaikki merkit ovat mahdollisia mutta luottaisin tässä kohteessa enemmän Swansean peliesityksiin, joten painotus vieraille.

Tällä viikolla olen valinnut varmoiksi kohteiksi kolme kohdetta. Manchester Unitedin kotivoitto Wiganista pitäisi olla yksi kierroksen varmimpia kohteita. Queens PR:n kotivoitto Prestonista on myös erittäin todennäköinen valinta, vaikka QPR onkin pelannut viime pelejään pääasiassa tasan, niin nyt olisi kaikki edellytykset kerätä koko pistepotti. Kolmannen varman valitseminen ei olekaan enää yhtä helppoa, kuin edellisten. Kolmas varma kohde on Chelsean vierasvoitto Birminghamista. Tästä merkistä ei olisi epäilystäkään elleivät Chelsean viime pelit olisi menneet totaalisen pieleen muun muassa 3-0 tappio Sunderlandille. Luotan silti, että tuostakin pelistä olisi opittu jotain ja Chelsea ottaa nyt voiton.

Muita huomion arvoisia kohteita ovat esimerkiksi kohteen 10 ja 13. Pelasin kohteessa 10 Ipswichin voiton puolesta mutta jos olisin voinut käyttää neljännen lisämerkin, niin olisin asettanut sen tähän kohteeseen ja se olisi mennyt Hullille. Ipswichin pari viime peliä ovat menneet täysin penkin alle ja nyt on olemassa vaara, että tappioputki jatkuu. Kohde 13 on melko vahva ykkönen mutta Nottingham on sen verran vahva joukkue ettei Cardiffin voitto tule helpolla ja sanoisin, että tasapeli on lähes yhtä todennäköinen kuin kotivoitto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti