torstai 11. marraskuuta 2010

Vakiovihjeet kierrokselle 45

Vihjerivi:
1 Tottenham - Blackburn x(1)
2 Newcastle - Fulham x
3 Manchester City - Birmingham 1
4 Wolverhampton - Bolton x(2)
5 Wigan - West Bromwich 2(x)
6 West Ham - Blackpool x
7 Millwall - Sheffield United 1
8 Leicester - Derby 2
9 Portsmouth - Doncaster 1
10 Crystal Palace - Coventry x
11 Scunthorp - Cardiff 2
12 Burnley - Watford 1
13 Nottingham - Queens PR x

Kierroksen 45 Vakio näyttää varsin mielenkiintoiselta. Tällä viikolla tulemme näkemään hieman viime kierroksia enemmän vierasvoittoja. Tämä tarkoittaa, että kierroksen voittojen pitäisi kattaa järjestelmiin ja haraviin menneet rahat sekä 13 oikein tuloksia emme todennäköisesti näe montaa. Lähtökohtaisesti tämän kierroksen Mestaruussarjan pelit vaikuttavat helpommilta veikata kuin Valioliigan pelit.

Tämän viikon varmistukset menevät kohteisiin 1, 4 ja 5. Mielestäni Tottenhamin kotivoitto näyttää aivan liikaa pelatulta, koska Blackburnin viime pelit ovat menneet hyvin toisin kuin Tottenhamin pelit. Lisäksi Blackburn voitti eilen vieraissa Newcastlen 2-1. Kohteessa 4 Wolverhampton on esittänyt yllättävän vahvoja otteita viime peleissään, joten tässä kohteessa voisi hakea jopa kotivoittoa mutta kallistun itse painottamaan vierasvoittoa Boltonin hyväksi. Kohteessa 5 West Bromwich on kompuroinut hieman viime peleissään mutta uskoisin Wiganin olevan silti helppo vastus West Bromwichille.

Tämän viikon vakioveikkauksen varmat kohteeni ovat kohteessa 3 Manchester City, joka on tasoltaan selvästi Birminghamia vahvempi joukkue. Toinen varmoistani on kohde 9, jossa uskoisin Portsmouthin olevan vahvempi viime pelien pohjalta, vaikka yksi tärkeä pelaaja on sivussa punaisen kortin vuoksi. Kolmannen varman asetan kohteeseen 11, jossa Cardiffille on tarjolla helpot kolme pistettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti