perjantai 3. joulukuuta 2010

Vakiovihjeet kierrokselle 48

Vihjerivi:
1 Manchester C - Bolton x
2 Arsenal - Fulham 1
3 Chelsea - Everton 1(x)
4 Birmingham - Tottenham x(2)
5 Wigan - Stoke x
6 Blackburn - Wolverhampton 1
7 Derby - Norwich x
8 Watford - Leicester 1
9 Sheffield U - Reading x
10 Hull - Queens PR 2
11 Leeds - Crystal P 1
12 Nottingham - Bristol C 1(X)
13 Portsmouth - Burnley 1

Mielenkiintoinen kierros tulossa tällä viikolla vakioveikkauksessa. Todennäköisesti kierroksesta tulee rahakas ja 10 oikein tuloksillekin riittää jaettavaa. Lisäksi uskoisin, että kierroksella 48 saatetaan nähdä useampia pienimuotoisia yllätyksiä lopputuloksissa.

Tämän viikon varmistukset olen asettanut kohteisiin 3, 4 ja 12. Chelsean pelit eivät ole sujuneet mitenkään erityisen hienosti viime viikkoina, joten tätä kohdetta ei voi pitää varmana ykkösenä, niinpä varmistan tämän ristillä. Birmingham on pelannut viime peleissään yllättävän hyvin ns. parempiaan vastaa, joten nytkin voidaan odottaa tasapeliä. Toisaalta joukkueilla on ollut nyt hieman enemmän aikaa palautua viime peleistään, joten Tottenham saattaa tulla peliin erittäin vahvana, jolloin vierasvoiton mahdollisuus kannattaa ottaa huomioon. Kolmas varmistus menee kohteeseen 12. Nottingham lähtee peliin suosikkina mutta Bristolia ei kannata aliarvioida, joten varmistetaan tämä ristillä.

Tämän viikon varmoiksi kohteiksi olen valinnut kohteet 2, 7, 11. Kohteessa 2 Arsenal on ehdoton ennakkosuosikki varsinkin, kun Fulhamin pelit ovat viime aikoina olleet mollivoittoisia. Toinen varma on kohde 7, jossa tasapelin todennäköisyys on erittäin suuri. Derby pelaa kotonaan yleensä vahvasti mutta Norwich ei ole helppo vastus, joten pisteet tullaan jakamaan. Kolmanneksi varmaksi kohteeksi nousee kohde 11, jossa Leedsillä on oiva tilaisuus kasvattaa pistesaldoaan. kun otetaan huomioon ettei Crystal Palace ole erityisen vahva vierasjoukkue, niin Leedsin kotivoittoa voidaan pitää varmana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti