sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Vakiovihjeet kierrokselle 51

Vihjerivi:
1 Manchester U - Sunderland 1
2 Blackpool - Liverpool 1
3 Worverhampton - Wigan 1
4 Blackburn - Stoke x
5 Newcastle - Manchester City x(2)
6 Bolton - West Bromwich 1
7 Everton - Birmingham 1(x)
8 Middlesbrough - Nottingham 2
9 Leicester - Leeds 2(x)
10 Reading - Bristol City 1
11 Cardiff City - Coventry 1
12 Derby - Doncaster 1
13 Barnsley - Burnley 1

Vakiossa kierroksen 51 rivi näyttää voimakkaasti kotivoittopainotteiselta. Kotivoittoisen rivin huonoihin puoliin kuuluvat keskimääräistä heikommat voitto-osuudet mutta pienoisia yllätyksiä saattaa silti löytyä lopputuloksista ja jos yllätyksiä ei synny pelillisesti, niin mahdolliset arpomiset saattavat tuoda niitä.

Varmistin tällä viikolla kohteet 5, 7 ja 9. Manchester City on materiaaliltaan selvästi Newcastlea vahvempi mutta Cityn pelit eivät ole joulukuun aikana sujuneet kuten olisi odottanut, joten lähden liikkeelle tasapelistä vieras varmistuksella. Evertonille on tuottanut suuria vaikeuksia voittaa kotipelejään. Ottelut ovat päättyneet useasti tasan ja nyt voi käydä jälleen niin, että pisteet jaetaan. Odottaisin, että Leeds jatkaa viime viikkojen vahvoja esityksiään ja ottaa Leicesteristä vierasvoiton. Toisaalta Leicester on vahva kotijoukkue, joten risti varmistus on paikallaan.

Tämän viikon varmoiksi valitsin kohteet 1, 8 ja 10. Manchester Unitedilla ei pitäisi olla ongelmia voittaa kotonaan Sunderlandia, joten merkiksi varma ykkönen. Nottingham on pelannut erittäin hienosti viimeiset pelinsä ja todennäköisesti tulee ottamaan tälläkin viikolla koko pistepotin vieraista kotiin viemisiksi. Readingin kuudesta viime pelistä on saldona peräti viisi tasapeliä mutta tällä viikolla pitäisi Bristol Cityn kaatua helposti eli kotivoitto Readingille.

2 kommenttia:

  1. Tuo sun "varma" Nottingham on ollut jo pari päivää tiedossa arvontakohteena (ks Teksti-TV). Pelijakauma vielä hyvin tasainen.

    VastaaPoista
  2. Hyvä huomio. Jos olisin tietänyt tuon, niin olisin valinnut toisen kohteen mutta kohteen osalta kävi hyvin ja arpa osui Nottinghamin vierasvoitolle.

    Jouduin tekemään tämän rivin kiireessä, jonka vuoksi en ehtinyt tarkastaan kaikkea.

    VastaaPoista