perjantai 24. joulukuuta 2010

Kierroksen 50 tulokset

Oikearivi:
1 Arsenal - Stoke 1
1 Arvottu
2 Birmingham - Newcastle x
2 Arvottu
3 Blackburn - West Ham 1 x 1-1
4 Wigan - Aston Villa 2
x Arvottu
5 Leeds - QPR x(1)
1 2-0
6 Derby - Reading 2(x) 2 1-2
7 Portsmouth - Scunthorpe 1
1 Arvottu
8 Nottingham - Crystal P 1
1 3-0
9 Sheffield U - Swansea 2 1 1-0
10 Cardiff C - Burnley 1(x)
1 Arvottu
11 Hull - Bristol C x
1 2-0
12 Coventry - Norwich 1
2 1-2
13 Millwall - Barnsley 1
1 Arvottu

Kierroksella 50 arvottiin sitten oikein urakalla. Kohteista peräti kuuden tulos arvottiin ja ehkä osin siksi kierroksen voittosummat jäivät olemattomiksi. Viikonlopun heikko sää eli "lumi" näkyivät jalkapallon lisäksi myös Englannin lentokentillä: muun muassa London Heatrow on ollut suljettuna ja satoja lentoja on peruttu.

Kierroksen peleistä ei tällä kertaa ole kovinkaan paljoa sanottavaa, koska puolet otteuista on siirretty myöhemmäksi. Näitä siirrettyjä pelejä on kertynyt jo melkoisesti ja todennäköisesti tämän talven aikana niiden määrä tulee vielä kasvamaan. Tämä seikka kannattaa muistaa kevään aikana, kun siirretyt pelit pitävät jotkin joukkueet kiinni tiiviissä otteluputkessa. Liian tiivis ohjelma saattaa johtaa joissain peleissä yllättäviin lopputuloksiin.

Tällä kierroksella huomion arvoisen pelin pelasivat Leeds, Nottingham ja Norwich. Norwichin vierasvoitto oli itselleni pieni yllätys. Leeds pelasi odotuksieni mukaisesti ja voitti selvästi 2-0 Queens PR:n. Lisäksi Nottinghamin vahva 3-0 voitto Crystal Palacesta oli mukavaa katsottavaa.

Tulevana viikonloppuna saatetaan jälleen kärsiä näistä arpajaisista mutta uskoisin, että kierrosta 50:tä pienemmässä mittakaavassa. Kierroksen 51 pelit tullaan pelaamaan joulun pyhien vuoksi sunnuntaina. Itse tulen poikkeuksellisesti julkaisemaan rivini vasta lauantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti