perjantai 17. joulukuuta 2010

Vakiovihjeet kierrokselle 50

Vihjerivi:
1 Arsenal - Stoke 1


2 Birmingham - Newcastle x


3 Blackburn - West Ham 1      
4 Wigan - Aston Villa 2


5 Leeds - QPR x(1)


6 Derby - Reading 2(x)      
7 Portsmouth - Scunthorpe 1


8 Nottingham - Crystal P 1


9 Sheffield U - Swansea 2      
10 Cardiff C - Burnley 1(x)


11 Hull - Bristol C x


12 Coventry - Norwich 1


13 Millwall - Barnsley 1



Vakion kierroksen 50 rivistä näyttää muodostuvan edellisiä viikkoja helpompi, joka tarkoittaa myös pienempiä voitto-osuuksia. Toisaalta tällä kierroksella on jaossa Veikkauksen taholta hieman extraa normaali potin päälle, joka hieman kompensoi pienemmäksi jääviä voittoja.

Tällä viikolla varmistan kohteet 5, 6 ja 10. Queens PR hävisi edellisen pelinsä, joka oli Watfordia vastaan, ja tulee olemaan vaikeuksissa vieraillessaan Leedsissä. Toinen peräkkäinen tappio on hyvinkin mahdollinen, joten varmistetaan kohde ykkösellä. Kohteessa 6 Reading on tehtaillut viime otteluissaan pelkkiä tasapelejä mutta nyt pitäisi löytyä kaikki eväät myös voittoon, kun vastaan asettuu Derby. Kohteen 10 peli tulee painottumaan ykköseen mutta Cardiff Cityn pelit ovat takunneet erittäin pahasti viime otteluissa, joten tämä kohde on hyvä varmistaa vielä ristillä.

Tällä viikolla varmat merkit tuntuvat löytyvän vähän liiankin helposti. Viikon varmimmat kotivoittajat ovat Arsenal, Portsmouth ja Nottingham. Joukkoon voisi lisätä vielä ainakin Blackburnin. Mielestäni noista neljästä kannattaa lähteä hakemaan yhtä yllätystappiota/tasapeliä, eikä pelata kaikkia varmoina. (Tarkoitan siis sitä, että kannattaa käyttää 'osittain' tai 'täysin' vaihdeltua merkkiä jossain edellä mainituissa kohteissa) Tällöin on paremmat mahdollisuudet päästä kiinni suurempiin rahoihin kohteen osuessa kohdalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti