torstai 9. joulukuuta 2010

Vakiovihjeet kierrokselle 49

Vihjerivi:
1 Aston Villa - West Bromwich 1(x)
2 Everton - Wigan 1
3 Fulham - Sunderland x
4 Stoke - Blackpool x
5 West Ham - Manchester City x(2)
6 Norwich - Portsmouth 1
7 Reading - Coventry 1(x)
8 Bristol C - Derby 1
9 Bansley - Sheffield United x
10 Scunthorp - Nottingham 2
11 Middlesbrough - Cardiff 2
12 Leicester - Doncaster 1
13 Burnley - Leeds x

Kierroksen 49 vakiorivi tulee olemaan vaikeusasteeltaan pitkälti edellisen viikon kaltainen, joten oikein veikkaamalla pitäisi saada mukavat voitto-osuudet. Rivissä on useampia kohteita Valioliigasta ja Mestaruussarjasta, joiden merkki voi kääntyä kumpaan tahansa suuntaan.

Tällä viikolla olen varmistanut kohteet 1, 5 ja 7. Ensimmäisen kohteen merkki on melko varma ykkönen, mikäli West Bromwichin viime pelien vaisu taso jatkuu mutta pisteiden jakaminen on lähes yhtä todennäköistä, joten varmistetaan kohde ristillä. Kohteessa viisi saattaa olla ainesta pieneksi yllätykseksi, jos West Ham tulee otteluun viime peliensä veroisesti ja Manchester Cityn matalalento jatkuu. Kohde 7 on yksi kierroksen vaikempia kohteita pelata. Peli voi käytännössä päättyä kumman tahansa joukkueen voiton juhliin tai pisteiden jakoon. Lähden pelaamaan tätä kohdetta kotivoittoisesti ristillä varmistettuna.

Viikon kolmena varmana kohteena ovat tällä kertaa ottelut 2, 8 ja 10. Evertonin on aika alkaa ottamaan kotivoittoja tasapeliputkensa päätteeksi ja tällä viikolla siihen tarjoutuu oiva mahdollisuus, kun vieraaksi saapuu Wigan. Historian aikana Bristol City ja Derby ovat ottaneet yhteen 50 kertaa, joista Derby on voittanut yli puolet. Tällä kertaa on kuitenkin Bristolin vuoro voittaa. Bristol on sarjansa häntäpäässä mutta se on voittanut viimeisestä kahdeksasta pelistään viisi ja hävinnyt vain yhden. Derbyn pelisuoritukset sen sijaan ovat olleet pahasti alakanttiin, joten näistä lähtökohdista lähdetään tavoittelemaan kotivoittoa. Kolmanneksi varmaksi valikoitui kohde 10, jossa Nottingham lähtee lauantain peliin selvänä ennakkosuosikkina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti