lauantai 1. tammikuuta 2011

Vakiovihjeet kierrokselle 52

Vihjerivi:
1 Tottenham - Fulham 1


2 Manchester City - Blackpool 1(x)


3 Sunderland - Blackburn x      
4 Liverpool - Bolton 2


5 Stoke - Everton x(2)


6 West Ham - Wolverhampton x      
7 Hull - Leicester 1


8 Norwich - Queens PR x


9 Coventry - Ipswich x      
10 Burnley - Sheffield United 1


11 Nottingham - Barnsley 1


12 Swansea - Reading 1(x)


13 Bristol City - Cardiff 1



Vuoden 2010 viimeisen kierroksen (52) rivistä, jonka ottelut pelataan vuoden 2011 ensimmäisenä päivänä näyttää muodostuvan edellisen viikon kaltainen. Rivissä saattaa olla muutama pienoinen yllätys mutta vastaavasti kohtuu varmojakin kohteita on tarjolla riittävästi.

Tällä viikolla varmistin kohteet 2, 5 ja 12. Kohteessa 2 haen pienoista yllätys tasuria, koska Blackpool on pelannut aikaisemminkin erittäin vahvoja pelejä kalustoltaan parempiaan vastaan. Manchester Cityllä viime pelit ovat menneet hyvin mutta tasapelin vaara on silti olemassa. Kohteessa 5 Everton on vahvempi joukkue mutta otteluiden viimeistelyssä on ollut toivomisen varaa, joten risti varmistuksella mennään. Kohteessa 12 Swansea lähtee suosikkina peliin mutta Reading on pelannut erittäin hyvin viime pelinsä, joten loppu tulos voi hyvinkin olla jotain muuta kuin kotivoitto.

Tämän viikon varmoiksi valitsin kohteet 1, 8 ja 11. Tottenham tulee voittamaan Fulhamin kotonaan erittäin suurella todennäköisyydellä, joten kohdetta voidaan pitää varmana. Kohteessa 8 tasapelin todennäköisyys on erittäin suuri. Norwich on pelannut upeasti viime pelinsä mutta nyt vastassa oleva Queens PR on sitä luokkaa, että pisteet tullaan jakamaan. Kohteessa 11 Nottingham kerää kaikki tarjolla olevat pisteet ottelustaan Barnsleytä vastaan, jonka viimeisimmät peliesitykset ovat olleet yllättävän heikkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti