tiistai 11. tammikuuta 2011

Vakiovihjeet kierrokselle 2

Vihjerivi:
1 Chelsea - Blackburn 1(x)


2 Manchester City - Wolverhampton 1


3 West Bromwich - Blackpool 2      
4 Wigan - Fulham 2


5 Stoke - Bolton x


6 Coventry - Sheffield United 1      
7 Norwich - Cardiff 1(x)


8 Millwall - Ipswich 1


9 Nottingham - Portsmouth 1      
10 Doncaster - Reading x(2)


11 Burnley - Queens PR x


12 Watford - Derby 1


13 Bristol City - Middlesbrough 1



Vakion kierroksen 2 rivi näyttää vaihteeksi olevan astetta vaikeampi verrattuna edellisiin viikkoihin. Tällä viikolla myös voitto-osuudet tulevat olemaan mukavamman kokoisia, jonka vuoksi kannattaa panostaa ehkä hieman suurempaan järjestelmään tai haravaan.

Varmistan tällä viikolla kohteet 1, 7 ja 10. Chelsean viimeisimmät pelit eivät ole menneet häävisti ja Blackburn vaikuttaisi olevan hyvässä vedossa, joten tässä pelissä saatetaan tasata pisteet. Kohde 7 on mestaruussarjan kärkipään kamppailu, joka tulee olemaan hyvin tasaväkinen mutta arvioisin Norwichin voiton olevan hieman todennäköisempi. Kohteessa 10 Reading on vahvempi mutta Doncaster jaksaa tarvittaessa venyä hyvään peliin kuten viikonlopun FA Cupin tasapeli Wolverhamptonia vastaan osoitti, joten merkiksi vieraspainotteinen risti.

Vakion viikon varmoiksi valitsin kohteet 2, 9 ja 12. Manchester Cityllä on helppo työ ottaa pisteet kotonaan Wolverhamptonia vastaa, joten merkiksi ykkönen. Kohteessa 9 voitto lähtee myös kotijoukkueelle eli Nottinghamille viime aikaisten pelien perusteella ja Portsmouth joutuu taipumaan. Kolmas varma on Watford, joka näyttää saaneen alkukauden hyvän vetonsa takaisin.

2 kommenttia:

  1. paras varma on ehdottomasti MC. Todennäköisyys voitolle on 69% ja aiemmin vastaavat ovat pitäneet yli 70% todennäköisyydellä viimeisen 5 vuoden jaksolla.
    parhaita X-kohteita ovat 10, jossa ennuste 50% ristille, vastaavat ovat pitäneet 40% todennäköisyydellä. muita ristejä voi hakea kohteista 11 (38%) ja kohteesta 4 (39%).
    yllätyskakkosta lähtisin hakemaan kohteesta 12 (32%) kakkosta voi kokeilla vaihtarina myös kohteesta 6 ja kohteesta 11 ennusteet (30 ja 36%)

    VastaaPoista
  2. lähtisin kokeileman vielä kohteesta 1 ja 13 varmoja. kohde 9 pettää todennäköisesti kakkoseen

    VastaaPoista