lauantai 8. tammikuuta 2011

Vakiovihjeet kierrokselle 1

Vihjerivi:
1 Blackburn - Queens PR 1


2 Sheffield United - Aston Villa 2


3 Scunthorp - Everton 2      
4 West Ham - Barnsley 1


5 Hull - Wigan x


6 Bolton - York 1      
7 Southampton - Blackpool 2


8 Sunderland - Notts County 1


9 Reading - West Bromwich 1      
10 Doncaster - Wolverhampton (1)2


11 Stoke - Cardiff 1(x)


12 Fulham - Peterboro 1


13 Preston - Nottingham x(2)



Vuoden 2011 ensimmäisellä kierroksella veikataan FA Cupin otteluita. Cupin veikkaaminen on mukavaa vaihtelua sarjalle mutta ensisilmäyksellä rivi näyttää vaarallisen helpolta. Tällä viikolla parhaan tuloksen saavuttaa löytämällä sen viikon suurimman yllätyksen.

Varmistin FA Cup -viikon kohteista ottelut 10, 11 ja 13. Kohteessa kymmenen haen pienoista yllätystä Doncasterin voitolla. Doncasterin ottelut ovat olleet yleensä runsasmaalisia ja Wolverhamptonin pelit ovat vaihdelleet suuresti. Perusmerkki tässä kohteessa on kuitenkin kakkonen. Kohteen 11 peli tulee olemaan tasaväkinen mutta saattaa kääntyä Stokelle lopussa. Kolmas varmistus menee viimeiseen kohteeseen, jossa pelaavat Preston ja Nottingham. Nottinghamin voitto ei ole selviö, joten otetaan tämä kohde varmanpäälle ristillä varmistettuna. Jos käyttäisin vielä neljättä varmistusta, niin laittaisin sen West Hamin peliin, koska varsinaisen peliajan tulos tässä ottelussa saattaa olla tasan.

Viikon varmoiksi kohteiksi olen valinnut pelit 3, 6 ja 8. Milestäni Evertonin ja Boltonin ottelut ovat tämän kierroksen varmimpia kohteita. Lisäksi Sunderlandilla ei pitäisi olla mitään vaikeuksia voiton ottamisessa kohteessa 8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti