lauantai 22. tammikuuta 2011

Vakiovihjeet kierrokselle 3

Vihjerivi:
1 Newcastle - Tottenham (x)2


2 Manchester U - Birmingham 1


3 Blackpool - Sunderland x
4 Everton - West Ham 1(x)


5 Fulham - Stoke 1


6 Arsenal - Wigan 1
7 Portsmouth - Leeds x


8 Sheffield U - Norwich 2


9 Cardiff - Watford (x)2
10 Reading - Hull 1


11 Leicester - Millwall x


12 Barnsley - Swansea 2


13 Ipswich - Doncaster 1



Vakioveikkauksesta kierroksella 3 on tuolossa kohtuullisen haastava. Varmojen poimiminen ei ole erityisen helppoa, koska useamman mahdollisen varman merkin kohdalla on pieni vaara siitä, että ottelu voi päättyä myös tasan. Pääpiirteissään rivi on kohtuullisen helppo mutta useat pienet epävarmat kohdat saattavat tehdä rivistä myös yllättävän.

Tällä viikolla olen varmistanut kohteet 1, 4 ja 9. Ensimmäisessä kohteessa Tottenham on vahvempi joukkue mutta hyvänä päivänä Newcastle saa yhden pisteen itselleen, joten varmistus ristillä. Neljännessä kohteessa Everton on pienoinen suosikki mutta West Ham on pelannut erittäin vahvasti viime pelinsä, joten Evertonin voitto ei ole itsestään selvä asia. Yhdeksännessä kohteessa on mielenkiintoinen tilanne, koska Watford on saanut taas pelistä kiinni ja voittoputki on jo varsin vakuuttava. Cardiffin peli on sitä vastoin tökkinyt välillä varsin pahastikkin, joten tämän kohteen tulos on pitkälti kiinni siitä missä kunnossa Cardiff saapuu kentälle.

Varmoiksi kohteiksi olen valinnut kohteet 2, 6 ja 10. Manchester Unitedilla on tiedossa helpot kolme pistettä, kun vastaan asettuu Birmingham. Arsenalin tapauksessa on samanlainen tilanne, jossa kotivoiton todennäköisyys on erittäin suuri. Kolmas varma on Readingin kotivoitto Hullista. Kummatkin joukkueet ovat pelanneet vahvasti viime pelinsä mutta Readingin on kotonaan selvä suosikki Hullia vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti